Bleu sasi të madhe të Bitcoin për zero dollarë!

 


Një kompani japoneze e kripto-valutave tani po lufton me një përdorues të vetëm që bleu bitcoin me vlerë 20 trilion dollarë për zero dollarë.

Problemi duket i thjeshtë - një gabim i vogël në sistemin të ngarkimit i ka mundësuar blerësit të blejë bitcoins për zero dollarë në minuta. Nuk duhet përmendur se shumë përdorues u përpoqën ta keqpërdorin atë dhe një e arriti atë, kështu që bleu bitcoin me një vlerë të pabesueshme prej 20 trilionë dollarësh.

Natyrisht, transaksioni së shpejti u shpall i pavlefshëm, por është një shembull i asaj që paralajmërojnë analistët - cili organ rregullator duhet "të takohet" për të zgjidhur probleme të tilla?
 
Data e shpalljes 12.03.2018 në kategorinë Ekonomia
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook