TEST PËR SYTË

 
Kontrolloni dioptrine tuaj. Rregullat e lojës: një gjysmë metër larg nga ekrani dhe me një sy mbyllur. Gjithqka qe ju duhet të bëni është të mendoni se cila anë po përshtatet me shkronjën "E".

 

 
Data e shpalljes 12.01.2015 në kategorinë Lojra
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook