A do të jemi ndonjëherë në gjendje të teleportojmë?

 
Të gjithë ndonjëherë donim të teleportonim nga njëri vend në tjetrin, dhe ndërsa përparimi i teknologjisë mund të arrijmë. Apo jo? Shihni shpjegimin në video.

 
Data e shpalljes 11.10.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook