16 gjëra të bukura nga Japonia që bota ka nevojë

 
Askush nuk e kundërshton faktin se japonezët shpesh kanë ide të çuditshme dhe të padobishme, por ka edhe ata per te cilat bota ka nevojë.

 
Data e shpalljes 11.09.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook