date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.10.2014
 

Konkurs për punë në EHW GmbH

 
                       Pergjegjes Magazine


Përshkrimi

Pergjegjes Magazine

Detyrat/Pergjegjësitë

Administrim i magazines se produktit te gatshem; pergatitje faturash hyrje dhe dalje te produkteve per rrjetin tregtar; mbledhje dhe perpunim i porosive nga dyqanet EHW dhe klientet e shumices; regjistrime te hyrje/daljeve te mallit ne programin Financa 5 ose Microsoft Excel

Kualifikime/ Kërkesa:

- Shkollim minimal: Arsim i mesem i pergjithshem - Aftesi perdorimi te kompjuterit dhe njohje e programit ekonomik Financa 5 perbejne avantazh - Korrektese - Gatishmeri
info@ehwgmbh.com
date-icon Afati i fundit për aplikim: 01.10.2014
 
Data e shpalljes 11.09.2014 në kategorinë Punësim
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook