Oqeani është më i thellë se ju e imagjinoni

 
Video interesante e cila tregon se sa i thellë është oqeani në krahasim me disa nga monumentet më të famshme si Burj Khalifa apo Empire State Building dhe në të cilën është spjeguar detajisht se cka ka në të.

 
Data e shpalljes 11.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook