Tortë prej çokollade me vetëm 2 përbërës...

 
Gjithkush pëlqen ëmbëlsirat e shpejta, pa shumë përpjekje dhe sigurisht pa shumë kohë të kaluar në frontin e një furre të nxehtë sidomos në verë. Kjo është arsyeja pse ka një numër të recetave të shpejta që ju mund t'i përdorni këtë verë.

 

Ju duhen vetëm 165g çokollatë 3 vezë, dhe si t'a pregadisni torten? Shikoni videon dhe ju tredon udhëzimet..

 
Data e shpalljes 11.08.2015 në kategorinë Ndajmë
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook