Këshilla për pushim me pak para

 
Përderisa ju dëshironi që të keni një pushim të mrekullueshëmhe, të pushoni, por nuk keni shumë para për të udhëtuar, ne kemi disa ide për ju.

 

Vizitoni familjen, miqtë apo të afërmit

Nëse ju nuk keni shumë para për udhëtime, një nga zgjidhjet më të mira është që të shkoni për të qëndruar me miqtë apo familjarët tuaj. Jo vetëm që do të shpenzoni më pak të holla, por edhe do ti shihni njerëzit që nuk i keni parë për shumë kohë.

Bëhuni volunter

Tani më përfundimisht keni kohë për të ndihmuar të tjerët. Leni mënjanë disa ditë vetëm për tu bërë volonter.

"Last minute" oferta

Ndiqni ofertat e agjensioneve sidomos ata ne te cilet shkruhet "last minute". Ndodh që të ju ofrojnë mundësi të shkëlqyera dhe në përputhje me mundësitë tuaja.

Camping

Pse të mos i kaloni pushimet tuaja në natyrë? Të lira, interesante dhe sigurisht aventureske.

Qëndro në qytet

Përderisa ju nuk mund te punoni asgjë ose nuk jeni në gjendje për të bërë ndonjë gjë ose të shkoni në psuhime, ne do tju kishim sugjeruar të qëndroni në qytetin tuaj dhe ndiqni përparësite.
 
Data e shpalljes 11.08.2014 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook