Miqësia e pazakontë midis njeriut dhe peshkut

 
Diver Hiroyuki 30 vjet më parë, përderisa u zhyt në Japoni ka hasur ne peshk me pamjen e pazakontë dhe karakter si një njeri. Që atëher ata janë të pandashëm. Hiroyuki e ka quajtur peshkun e tij Joriko dhe sa herë që zhytet e viziton atë. Shikojeni këtë miqësi interesante të transmetuar në video.

 
Data e shpalljes 11.07.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook