"Google Maps" ju lejon të luani "Pac Man" në rrugë reale

 
Në ditën e 1 prilit Google nisi versionin e "Google Maps" që lejon përdoruesit për të luajtur lojën "Ms Pac-Man" në rrugë të vërtetë.Ata mund të kenë qasje përmes smart telefonave duke hapur aplikacionin Google Maps dhe prekur rrethin rozë në këndin e poshtëm djathtas të ekranit.

Aplikacioni sjell përdoruesit në një vend të zgjedhjes, duke e kthyer hartën në blu dhe të ju vë në versionin e lojës në të cilën ju duhet të çoni karakterin tuaj të verdhë në hartë, ndërsa të han pika dhe shmangien e fantazmave në ngjyrë.

Loja është e vështirë duke pasur parasysh se në rrugët e botës reale në kaos, krahasuar me linjat e versionit origjinal të lojës. Ju shpesh mund të vijni në një qorrsokak, dhe është e paqartë se ku përfundoni.

Kjo ide ishte gjyqi i parë në vitin 2015.

 
Data e shpalljes 11.04.2017 në kategorinë Lojra
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook