Çfarë ndodhë nëse hapni derën e avionit gjatë fluturimit?

 
Informacion që duhet të dini. Dhe pa u përpjekur për të kryer eksperimentin.

 
Data e shpalljes 11.02.2018 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook