Si të pasurit na bëjnë më të varfër?

 
ghyu7

Të pasurit bëhen më të pasur dhe të varfërit edhe më të varfër. Ju intereson se si e arrijnë këtë? Guinea dhe shumë vende tjera afrikane, asnjëherë nuk do të dalin nga varfëria, nëse gjërat vazhdojnë të zhvillohen kështu.

 
Data e shpalljes 11.02.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook