Çka në toka sillet me ne ashtu si ne sillemi me të?

 
Heqni shishen nga vendi para tokës për të cilin kryhet 'zhurmë'!

 

Vendi po përballet dhe merret me budallalliqet tona të pakuptimta mjaftueshëm dhe tani është koha për t'u kthyer. Të gjitha plehrat, përdorimi i fosileve, dhe injoranca e qëllimshme për rolin tonë dhe ndikimin mbi ndryshimin e klimës të shkatërruar në vend.

Grupi i Komedisë "Garlic Jackson" është duke u përpjekur për të na "zgjuar" gjithë ne në m#nyrë që na vendos në "këpucën" e tokës...

 
Data e shpalljes 11.01.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook