Studentët nga Tirana u solidarizuan me studentët në Maqedoni

 
kjlo

"Protestat studentore të organizuara në Maqedoni po ndiqen me shumë vëmendje nga studentët në Tiranë dhe nga Lëvizja studentore “Për Universitetin”.

Kërkesat e studentëve për autonomi të Universitetit , uljen e tarifave të studimit, permirësimin e kushteve të jetesës dhe studimit dhe rritjen e rolit emancipues të studentëve në shoqëri, janë kërkesa të studentëve anekënd rajonit dhe më gjerë.

Lëvizja Studentore “Për Universitetin” solidarizohet me kërkesat e studentëve në Maqedoni. Kauzat tuaja, janë kauzat tona! Lufta juaj është lufta jonë!
Universiteti është i studentëve!
Lëvizja studentore “Për Universitetin”.
Tiranë, 10 dhjetor 2014."


"In solidarity with students in Macedonia!
The student protests in Macedonia are being followed with great concern by the students in Tirana and the student movement For the University (Për Universitetin)
The students demands asking for the University autonomy, decreasing of the tuition fees, improving living and studying conditions, and the student emancipatory role in the society, are students concern all over the region and further.
The students movement For the University (Për Universitetin) stands in solidarity with students in Macedonia! Your cause, is our cause! You struggle is our struggle!
The University belongs to us!
For the University Movement (Lëvizja Për Universitetin)"
 
Data e shpalljes 10.12.2014 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook