Mjetet që na japin jetë

 


Rainer Ridler është një artist i cili ka fotografuar makinat që na kanë shpëtuar jetën, dhe shumë prej tyre të kthejnë jetën.Projekti "The lifesaving machines" është një seri e fotografive, në të cilat ne e shohim progresin e mjekësisë në betejën e pafund për të shpëtuar dhe të zgjasin jetën tonë.

Artisti ishte i frymëzuar për këtë projekt kur u ul pranë djalit të tij të porsalindur në mbrëmje. Fotografitë e tij nuk kanë për qëllim të shkaktojë dhimbje - por të na frymëzojë që të vlerësojmë punën për të mirën e të tjerëve.

GALERI
 
Data e shpalljes 10.11.2014 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook