Modelja kineze ndryshon poza 100 herë për një minut

 
Shihni se sa shpejt një modele në Kinë ndryshon poza duhe pozuar për katalogun. Kështu që shpejt dhe me saktësi ndryshon vendin që duket si një robot.

 
Data e shpalljes 10.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook