6 detyra me vrasje: Sa do t'i zgjidhni?

 
Nëse ju mendoni se keni sy të mirë për detaje dhe doni të jeni Sherlock tjetër, provoni këto detyra.

 
Data e shpalljes 10.07.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook