Kurrë nuk keni parë një makinë që mund ta bëjë këtë!

 
Po, video që ju e shikoni është e vërtetë. Kjo nuk është në lidhje me efekte speciale, as mashtrim. William Lidard, krijuesi i këtyre gomave ka zgjidhur problemin më të madh tek të gjitha makinat deri më tani dhe ata mund të lëvizin në mënyrë të paimagjinueshme. E pra, ndoshta në fund ne mund të parkojmë veturëm pothuajse kudo, dakord?

 
Data e shpalljes 10.07.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook