Kthehuni në të kaluarën: çka mbanin vajzat në çantat e tyre gjatë viteve '90?

 
Kohët kanë ndryshuar, dhe në këtë mënyrë gjërat vërehen. Nëse ju jeni një fëmijë i viteve '90 të shekullit të kaluar? Kjo video tregon pak gjëra që ishin pjesë e jetës së përditshme të vajzave bashkëkohore dhe vajzat adoleshente. Sot, këto gjëra mund të na duket qesharake dhe krejtësisht të padobishme, por atëher kanë zbukuruar dhe lehtësuar jetën e të gjithë fëmijëve.
 
 
Data e shpalljes 10.07.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook