Bota që shohim ne dhe ajo që fshihet në ujëra

 
Shkencëtarët thonë që më tepër dimë për gjithësinë sesa për tërë atë që fshihet nëpër oqeanet e Tokës. Çdo ditë zbulohen lloje të reja të detrave që duken vërtet mrekullueshëm.

ghyyyuuy

Meti Smith është fotografist i cili i fotografon detrat the oqeanet. Për të bërë krahasimin e përkryer ndërmjet botës nënujore dhe asaj mbi sipërfaqen e tokës, ai u përkushtohet fotografive me të cilat e shfaq botën detare siç e shohim shpesh, si dhe pjesën e fshehur.

Rezultati është mahnitës.

 
Data e shpalljes 10.06.2015 në kategorinë Art
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook