Gjyshet 100 vjet ju japin këshilla: Si të jeni të lumtur?

 
Mire e dine se cka eshte një jetë e gjatë dhe e lumtur, te pakten ndegjoni dhe shikoni se cilat keshilla ua japin ata per nje jete te lumtur.

 
Data e shpalljes 10.05.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook