Një version i ri i Viber

 


Një nga aplikacionet më të popullarizuara për mesazheve, njoftoi versionin e ri 6.8, e cila tani është në dispozicion për iOS dhe platformat Android.

Tipari më tërheqëse e versionit të ri janë "stickers" që mundësojnë përdoruesve një mënyrë të re dhe argëtim për të ndarë. Ky opsion do të mundësojë përdoruesve për të ndryshuar në mënyrë krijuese fotot e tyre duke shtuar stickers e çdo paketë që do të marrë në fotot e tyre do të marrin një argëtim dhe shënim personal.

Përditësimi gjithashtu përfshin paketa stickers të reja, që përmban objekte të tilla si kapele, syze, mjekra dhe vizatime të tjera që lejojnë përdoruesit të vesh fotot e tyre.

Për përdoruesit e Viber në mbarë botën të cilët ndajnë më shumë se 40 miliardë stickers kanë zgjedhur nga radhët e më shumë se 32.000 në dispozicion në dyqan stickers. Këto stickers janë të njohura si një nga platformat më të mëdha dhe koleksionet më të ndryshme në dispozicion për të mesazheve.

Ky opsion i ri do krijojë përmbajtje interesante dhe zbavitëse, duke kombinuar fotot dhe stickers.
 
Data e shpalljes 10.04.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook