Shikoni si këto vajza janë shëndruar si nënat e tyre përmes fotografive të vjetra

 
Përdorimi i teknikave të ndryshme të make-up dhe rregullimit të flokëve, këto vajza janë bërë që të duken si nënat e tyre. Frymëzimi është përdorur nga fotografitë e vjetra nga e kaluara, kur nënat kanë qenë në të njëjtën moshë si vajzat e tyre. Reagimet ndaj rezultateve përfundimtare janë mjaft interesante dhe bijat nuk humbasin asnjë shans për të kujtuar ditët kur janë rritur si fëmijë për të shprehur dashurinë dhe respektin e tyre për nënat.

"Për t'u rritur në një familje multietnike është një përvojë shumë e ndryshme. Fëmijët e tjerë do të më thoni se ata nuk më shohin si nëna ime, ose se është e pamundur që ajo të jetë nëna ime, "tha një nga vajzat të cilët pranuan të marrin pjesë në këtë projekt interesant."

Pas rregullimit të flokëve dhe pak kozmetikë, secila vajzë me të vërtetë i ngjante nënës së saj nga fotografitë e vjetra. Shikoni se për çfarë bëhet fjalë në fakt.

 
Data e shpalljes 10.04.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook