Përsosmëria e New York-ut në vetëm disa sekonda

 
Ka disa gjëra në Nju Jork të cilët mund të mendojmë se të gjithë ata që jetojnë atje i kanë vizituar të paktën një herë. Ajo zemër që rreh tek e cila ju nuk mund thoni me besim se cila rruga është e vendosur, qytetarët e saj dhe vizitorët, sidomos ato më kreativ, gjithmonë u jep arsye për të kushtuar një vepër arti.

Kështu, ekipi i "Expedia", në YouTube "channel" ka publikuar videos interesante që shërben si një udhëzues për udhëtim, bëri një video të re në të cilën ai shënoi të gjitha pamjet e New York-ut në vetëm 100 sekonda. Shikoni.

 
Data e shpalljes 10.04.2016 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook