Bill Gates ka blerë dy 'gjëra të çmendura' kur u bë miliarder

 


Themeluesi i Microsoft dhe Fondacioni Bill dhe Melinda Gates është personi i dytë më i pasur në botë me rreth 91.8 miliardë dollarë. Gates zyrtarisht u bë një miliarder kur ishte 31 vjeç - miliarderi më i ri në histori, në atë kohë. Megjithatë, pavarësisht se kishte shumë para, Gates nuk ka humbur shumë.

"Unë nuk kam shumë gjëra me shije ekstravagante, kështu që mund të them se nuk kam ndryshuar shumë", tha Gates, duke shtuar se shqetësimi i tij kryesor në atë kohë ishte të paguante të gjithë punonjësit.

"Kështu që ju nuk keni thënë," do të blej porche për vete? " E pyetën Ellen.

"Po, po. Ishte kënaqësi, kështu që në fund, për nevojat e udhëtimeve të mia, mora një aeroplan, që është një kënaqësi e madhe sepse i kam të dyja ", thotë ai.

"Pra, ju keni një Porsche dhe një aeroplan, dhe kjo është ajo?" Pyeti ajo.

"Në kushtet e gjëra të çmendur," tha ai, duke shtuar se ka trambulina-dhomë në shtëpinë e tij, me vlerë 125 milionë dollarë në Medinë, Washington.

"Në shtëpinë tonë kemi një dhomë trampoline. Fëmijët e duan. Trampoline e brendshme - Unë rekomandoj ngrohtësisht, "tha ai.

Një mënyrë jetese nuk është befasi kur bëhet fjalë për Bill Gates. Ai dhe gruaja e tij Melinda janë të fokusuar në filantropinë. Në vitin 2016 ata dhuruan 2 miliard dollarë për shkaqe që lidhen me shëndetin global dhe zhvillimin e arsimit amerikan.

 
Data e shpalljes 10.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook