Armë e arsimit masiv: Tank i "armatosur" me 900 libra

 

Me qëllim që ta shënojë Ditën ndërkombëtare të librit (5 mars), kompania 7UP i dha autorizim artistit argjentinez Raul Lemesof të ndërtojë një nga tankset e tij të njohura me libra.

tedrgft


Ai ka marrë një Ford Falkom 1979 dhe ka krijuar bibliotekë të re mbi rrota, me kornizë të jashtme e cila mund të mbajë 900 libra. Lemersof thotë që biblioteka e tij militaristike është armë e arsimit masovik, ai vozit nëpër rrugët e Argjentinës dhe jep libra falas për secilin që do, po qe se premton që do ta lexojë.
yftgvhb

ghyt67

eteetge

gbtyggg
 
Data e shpalljes 10.03.2015 në kategorinë Kultura
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook