Zbuloni si flenë kafshët e ndryshme

 
Gjumi është universal në mbretërinë e kafshëve, por çdo lloj kafshësh fle në një mënyrë të ndryshme dhe shpesh misterioze. Disa kafshë flene me gjysmën e trurit të tyre, ndërsa të tjerët fle vetëm dy orë në ditë pa vuajtur nga pagjumësia. Videoja më poshtë ju tregon hulumtimet më të fundit në lidhje me kafshët që flenë.

 
Data e shpalljes 10.01.2018 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook