Microsoft ndërton një lagje për të punësuarit e vet

 


Microsoft ka njoftuar një projekt të madh për rinovimin e kampusit të tij në qytetin e Redmond në shtetin e Uashingtonit, i cili do të ndërtohet për shtatë vitet e ardhshme. Kampusi aktual u hap në vitin 1986 dhe me kalimin e kohës është rritur në 125 ndërtesa të ndara, të cilat janë të vendosura në 740,000 kilometra katrorë. Kampusi aktualisht punëson 30-40,000 punonjës të Microsoft. Me qytetin e ri miniaturë siç është quajtur nga Microsoft, tendenca është që të krijojë një "atmosferë pune më joformale dhe të relaksuar".

 
Data e shpalljes 09.12.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook