Sa është jeta e shkurtër?

 
Video interesante e cila tregon shkurtësinë e jetës, e cila do të ju kujtoj se ju keni për të dhënë çdo përpjekje të përditshme për më afër ëndrrave tuaja dhe qëllimeve.

 
Data e shpalljes 09.08.2017 në kategorinë Kultura
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook