Universitetet më të mira Evropiane për master në Administrim Biznesi

 
Magistratuata në Administrim Biznesi të ju ofron paga të larta dhe paga më të larta në botën e biznesit. Por, duke zgjedhur ku të studioni për një diplomë master mund të jetë mjaft e vështirë.Për të ndihmuar magjistrave të ardhshëm, "Financial Times" publikoi renditjen e saj më të fundit të universiteteve më të mira në Administratë Biznesi. Ajo mori në konsideratë pagat mesatare dhe pagat në rritje tre vjet pas përfundimit të magjistraturës dhe mjeshtrave me përqindje të cilët ishin të punësuar pas diplomimit. Duke mbledhur të gjitha informatat e nevojshme, ata krijuan një listë të 100 universitetet më të mira të biznesit për master.

Shumë nga universitetet më të mira janë në Amerikë, por KETO janë në Evropë.
 
Data e shpalljes 09.08.2016 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook