Çfarë personi jeni?

 

Çfarë personi jeni?

Me kujdes vështrone çdo fotografi dhe më pas për çdonjërën fotografi zgjidhni njërën nga përgjigjet që është më afër perceptimit tuaj të fotos. Tek përgjigjet fshihet sekreti i psihës suaj. Shpjegimi për zgjidhjen e përgjigjeve janë dhënë për çdo foto veçmas.

FOTO 1Në foton numër 1 shihni:
1. Inçizim rendgen të gjoksit, e cila me ngjyrë të kuqe tregon zemrën, mushkëritë dhe gjakun.
2. Profesor me flokë të bardha në anën e majtë, dhe në anën e djatht me një hund të madhe.
3. Kafshë detare ose skatebord

Shpjegimi:

1. I ruani në vetvete gjërat që doni ti shprehni. Megjithatë, më shumë do të duronit në heshtje. Fuqimisht keni tendencë për të thënë JO.
2. Jeni njerëz të thjeshtë. Jeni një mendimtar i shkëlqyer dhe një mik i mirë
3. Vetveten gjithmonë e vëndoni në vend të dytë, jeni të tërhequr,  dhe kur dikush ju shtyen me bërryl ju tërhiqeni anësh.

FOTO 2Në foton numër 2 shihni:
1. Dy emu që e shohin njëra tjetrën
2. Pincë kanceri
3. Syze, mjekër

Shpjegimi:

1. E jetoni jetën, çmendeni, por ndonjëherë nuk ju pëlqen se si ndiheni ditën e ardhshme. Keni ndryshim ekstrem të humorit, ose shumë kujdeseni për veten ose aspak.
2. Keni vlera, suksesi është diçka që nënkuptohet. Kur bëni plan, qëndroni mbas tij deri në fund.
3. Ju pëlqen të rregulloheni. Ndonjëherë shumë mendoni për atë se çfarë tjerët mendojnë për ju.

FOTO 3Në foton numër 3 shihni:

1. Burrë të fortë, i cili tregon muskujt
2. Skorpion
3. Vezore

Shpjegimi:

1. Jeni person i aftë, çdo gjë që prekni e ktheni në sukses. Jeni jashtëzakonisht të talentuar.
2. Jeni në formë shumë të mirë. Jeni shumë të ndjeshëm.
3. Mendoni që keni potencial që nuk mund ta shprehni. Jepni shumë mund në jetën tuaj, por ajo nuk jep rezultate.

FOTO 4Në foton numër 4 shihni:

1. Një kloun, një fytyrë që shkrihet.
2. Femër me fustan e cila qëndron mbi dy delfinë
3. Kadife e humbur

Shpjegimi:

1. Jeni të shoqërueshëm dhe çdoherë jeni në shoqëri me miq.
2. Jeni karizmatik dhe tërhiqni vëmendje gjë që është e mirë për egon tuaj.
3. Kur keni problem, ktheheni tek e kaluara.

FOTO 5Në foton numër 5 shihni:

1. Gjuhë me gojë dhe bajame
2. Harabel
3. Mace që hanë flutur ose gjarpër

Shpjegimi:

1. Ju keni forcë të vërtetë. Karakteri dhe suksesi juaj kuptohen menjëherë.
2. Jeni shumë të kujdesshëm ndaj të tjerëve. Nuk jeni të sigurt a e meritoni të jeni të dashur.
3. Lidhjet e juaja janë sikur kur ngesni biçikletë. Shpeshë ndjeheni si joadekuat, por nuk e edini arsyen përse.
 
Data e shpalljes 09.04.2014 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Zulejha / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook