Dëshmi se meduzi është magji e vërtetë detare

 
Bota nënujore fsheh mrekullitë e vërteta, dhe njëra prej tyre është kandili deti. Hidhni një sy në këtë pamje të pabesueshme!

Source: Testing Jellyfish by KarateCombat on Rumble

 
Data e shpalljes 09.02.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook