Elon Musk me nje pozicion perfekt per teorine sipas se ciles toka eshte sheshte

 
Për të qenë një teoricien i një komploti që Toka është e sheshtë është një lloj i veçantë i injorancës dhe përkushtimit. Duhet të injorojmë faktin që është pranuar shkencërisht si e vërtetë, për qindra vjet dhe për të debatuar qindra argumente që vërtetojnë se teoria është e rreme.Gjithashtu duhet të ofroni shpjegimin tuaj, për shembull, zhdukjen e dinosaurëve.

Duhet gjithashtu të pakësoni në një farë mënyre fotot e NASA-s nga Toka dhe të provoni se janë të rreme, shpjegojnë efektin Coriolis, rotacionin e yjeve në hemisfera të ndryshme.

Miliarderi nga Tesla dhe Space Ex, Ilon Mask, është muza e fundit për këtë fenomen. Mask ka postuar një njoftim Twitter në lidhje me lindjen e diellit dhe muzg në Mars, dhe pastaj pyeti pse nuk ka komunitet që beson se Marsi është i sheshtë shumë 
Data e shpalljes 08.12.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook