Pica falas për secilin që e respekton ligjin

 
Qëndroni në kënd të rrugës dhe ju drejtohet një polic i cili ju thotë që jeni të arrestuar. Mundoheni të kujtoni se çfarë keni gabuar. Asgjë nuk ju kujtohet. Por, polici, në vend që t'ju lidhë duart, ju dhuron një pica.

5848

Në Denver të Kolorados, policët shpërndajnë kupona për pica me vlerë prej 10 dollarëve nga restoranti "Papa John's" për t'i shpërblyer qytetarët që bëjnë mirë dhe i kultivojnë vlerat e vërteta amerikane. Policia e Denverit e përshkruan kampanjën me këto fjalë

"Kush nuk e vlerëson lëvdatë? Inspiruar nga kjo, policia e Denverit filloi inciativë që i shpërblem njerëzit për kujdesin dhe veprat e tyre të mira, për ndihmën ndaj tjerëve dhe respektimin e ligjit."

 
Data e shpalljes 08.08.2015 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook