Si të bëni mjet gome për pastrim - 3 përbërësit?

 
Goma për pastrim, mund të ndihmojë për të pastruar vendet ku me vështirësi mund t'i arrini.. Ju duhen vetëm 3 përbërës: ngjitës i bardhë, tretëa nga thjerëzat dhe sode buke.

 
Data e shpalljes 08.07.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook