Si të bëni vetë topin tuaj anti-stres?

 
Ju duhet balona, miell misri dhe pak ujë. Shtrydhni deri sa të relaksoheni!

 
Data e shpalljes 08.05.2017 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook