5 truket për vet-mbrojtje që çdo grua duhet t'i dijë!

 
Këto truket shumë-sulmuese të vetë-mbrojtjes mund t'ju ndihmojnë të dilni nga situata të ndryshme dhe ia vlen të mbani mend që të mos lejoni që të kapërceheni lehtësisht.

 
Data e shpalljes 08.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook