Kontrolloni sa është i njohur profili juaj në Facebook

 
"Stalkscan" është emri drithërues i internetit i cili lejon njerëzit të paraqesin "URL" nga një profil në "Facebook" dhe për të parë të gjitha informatat publik në lidhje me atë llogari.Faqja e internetit është një kujtesë e mirë për të kontrolluar mundësitë tuaja vetësie vazhdimisht. Ju gjithmonë mund të shihni profilin tuaj si ju jeni një person i ndryshëm nëse shkoni tek menuja e cila është tek ana e djathtë e profilit tuaj, klikoni "view as". Ky opsion do të ju tregojnë se si profili juaj duket edhe kur vënë re nga dikush që nuk është miku juaj.

Web site na kujton rregullisht për të lexuar të rrejat që dalin çdo herë nga rrjeti social kur ndryshon privatësinë.
 
Data e shpalljes 08.03.2017 në kategorinë Teknologji
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook