Mos lejoni puçrat dhe flekat në fytyrën tuaj të ndikojnë në jetën tuaj?

 
Shkencëtarët kanë shpikur një aparat jo invaziv që mund të përdoret në lëkurë për më shumë qëllime. Bëhet fjalë për "JetPeel", teknologji të pabesueshme me rezultate të dukshme.Aknet dhe flekat në fytyrë paraqesin shqetësim papërshtatshëm, ata ndikojë në pamjen e personit dhe shkundin besimin. Ata që kanë probleme të lëkurës deri tani mund të kenë kaluar nëpër shumë trajtime, por pa ndonjë rezultat të dukshëm.

Ekspertët në fushën e dermatologjisë thonë se ai duhet të japë një shans për këtë pajisje që punon me teknologji të raketave, dhe e cila është patentuar. Bëhet fjalë për mikroskopat që mbulohen në formën e një llaku nën lëkurë. Pikat janë aplikuar me një shpejtësi të pabesueshme prej 720 kilometrash në orë dhe depërtojnë thellë nën lëkurë 4-5 mm. Trajtimet janë të butë dhe pa dhimbje, dhe në të njëjtën kohë janë intensive. Me protokolle të përgatitura paraprakisht, ampula të veçanta bëhen në laboratorë sterilë në Izrael dhe Londër.Pajisja arrin: Heqjen e përhershme e akneve dhe flekave, kullimit limfatik, mbylljen e poreve, lëkurën e thellë kimike dhe tonin e fytyrës. Fytyra merr një vështrim më të ri, pa efekte anësore. Kjo pajisje, e cila u miratua nga Universiteti i Leipzig, erdhi së pari në Serbi dhe për një kohë në Shkup, në sallonin "Alessandro" në ul. Orce Nikolov nr. 186 pranë sallës së makinave Mi-Da. Punonjësit janë të certifikuar dhe të trajnuar për të punuar me "JetPeel".
 
Data e shpalljes 08.01.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook