Çifti u ngjit në oxhakun më të lartë në Evropë

 
Çifti Flaviu dhe Ena e dinë se çfarë eshte ndjenja kur ngjitesh në oxhakun më të lartë në Evropë, që është 365 metra.

 
Data e shpalljes 07.09.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook