Si kafeja na mban zgjuar?

 
Bota konsumon më shumë se 100.000 metra kub kafe në vit. Në këtë video interesante te animuar tregohet se si kafeina jep energji dhe cilat janë pasojat e dëmshme te ekzagjerimit te kafese.

 
Data e shpalljes 07.08.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook