Për sa kohë është rindërtuar rruga më e ngarkuar në Moskë?

 
Videoja më poshtë tregon sasinë e kohës për të rindërtuar një nga rrugët më të ngarkuara në Moskë. Çdo gjë shkon sipas planit, nuk janë ndaluar makinat dhe janë duke funksionuar në mënyrë të përkryer. S'ka dyshim se ne mund të mësojmë nga kjo organizatë dhe efikasitet.

 
Data e shpalljes 07.08.2016 në kategorinë Jeta
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook