Emisioni i njohur satirik dhe politik "LajTme"

 
Emisioni i popullarizuar satirik dhe politik "LajTme", në të cilin krahas aktorit dhe regjisorit Besfort Idrizi, marrin pjesë edhe aktori i njohur i Manastirit dhe stend-ap komik Marjan Gjorgjievski, si dhe aktori Fisnik Zeqiri, nëpërmjet humorit i shfaqin ngjarjet në Maqedoni në një aspekt të ndryshëm.

mjjhkjjh

Në emisionin e fundit do të shikoni:


Çfarë senzori kanë lopët që menjëherë mund ti nuhasin premtimet e kota? Si mbeti Evropa në hall me ne? Çfarë bëjnë ngjyrat e revolucionit dhe si bëhet kontrarevolucion me flamur? Si regjistrohen studentë, në fakultete të mbyllura nga ministria. Për abolicinin, barin e ri të industrisë farmaceutike i cili ndikon ndryshe tek njerëz të ndryshëm, ndërsa pasojat e padëshiruara të tij janë "jep mend, por vendi nuk të zë, as ditën as natën". Ende më interesante është që ky bar ka ndikim të posaçëm tek ministrat - ua rrit pozitën në doktorë të shkencës. Kjo dhe shumë më tepër! Ndiqni lajmet e vërteta!Ose në http://www.almakos.com/lajtme-47-revolucion/
 
Data e shpalljes 07.05.2016 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook