Në cilat vende duan më së shumti të studiojnë studentët ndërkombëtarë?

 
Studimi jashtë kufijve të atdheut mund të na mësojë shumë gjëra të reja.

Ju do të përjetoni një kulturë të ndryshme, për të "shpëtuar" nga mjedisi kësaj bote dhe të njohur, dhe ndoshta të mësoni një gjuhë të re. Por në cilin vend të shkoni?

"Study.EU" publikoi renditjen vjetore të 30 vendeve evropiane, në përputhje me atraktivitetin e tyre për studentët ndërkombëtarë. Gjermania është në krye. 
Data e shpalljes 07.04.2017 në kategorinë Arsim
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook