date-icon Afati i fundit për aplikim: 17.04.2014
 

Konkurs për punë në ITKOMED Sh.P.K, Prishtinë

 
Kompania ITKOMED SHPK për nevojat e veta në sajë të zhvillimit të aktivitetit të marketingut në fushën e farmaceutikës kërkon të punësojë mjek për pozicionin e përfaqësuesit mjekësor.

itkomed

Pozicioni: Përfaqësues Mjekësor

Kandidati duhet të ketë:

    Diplomë në mjekësi,
    Të flasë dhe shkruaj gjuhën angleze,
    Të ketë patentë shoferi kategoria B.

Dërgoni CV deri në datën 17 prill 2014 në adresën: itkomed@itkomed.com
date-icon Afati i fundit për aplikim: 17.04.2014
 
Data e shpalljes 07.04.2014 në kategorinë Punësim
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook