Si pregatiten picat e vogla?

 
Dhe përderisa po përpiqeni ta goditni në një shkallë të rregullt, ka edhe nga ata që bëjnë një pica miniaturë pa ndonjë problem.

 
Data e shpalljes 07.03.2018 në kategorinë Jeta
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook