Çfarë do të ndodhë me njerëzit dhe se si do të ndryshojnë për 1,000 vjet?

 
Njeriu është ende në zhvillim dhe evolucioni nuk përfundon - njerëzit ndryshojnë vazhdimisht, si fizikisht ashtu edhe brenda. Por çfarë do të ndodhë në 1,000 vjet? Si do të ndryshojë pamja e njerëzve, si dhe gjëra të tjera që lidhen me shëndetin, gjenet, etj. shikoni videon.

 
Data e shpalljes 07.02.2018 në kategorinë Kultura
Përgatiti: S.N / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook