Si duket fundi i lojës "Gjarpri"?

 
Loja "Gjarpri"(Snake) sigurisht shënoi fëmijërinë tonë. Ajo ishte një ndër lojërat më të popullarizuara që përmbanin telefonat më të vjetër.

rsgrfyyh

Edhe 20 vjet nga ekzistimi i saj, për disa njerëz është kjo loja e preferuar. Por, sado që tju pëlqejë, gjasat janë të vogla që keni arritur deri në fund të lojës.

Një lojtar i cili është edhe fansi më i madh, ka arritur deri në fund të lojës dhe ka inçizar atë. Si duket kjo?

sfsfsf
 
Data e shpalljes 06.12.2015 në kategorinë Zbavitje
Përgatiti: Arbina / Teksti nuk është i lektoruar:
 
 

Lajme të ngajshme nga Fakultetet.al

Lajme të rekomanduara nga Facebook