Iluzione optike në videon e re të Cat Power dhe Farrell

 
3 minuta që do të hipnotizojne sytë tuaj. Shikoni videon e meposhtme dhe do te shihni disa iluzionet te bukura optike.

 
Data e shpalljes 06.09.2017 në kategorinë Jeta
Përgatiti: sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook