Studimet kanë konfirmuar: Në piramidat e Bosnjes ka energji të dobishme

 


Në lokacionet e fondacionit "Parkut Arkeologjik: Piramida Boshnjake e Diellit" , rezultatet e një studimi të profesorit të shquar rus Konstantin Korotkov, eksperti më i famshëm në botë në zhvillimin e instrumenteve shkencore për regjistrimin energjinë e hapësirës dhe qeniet e gjalla të paraqitura.

Hulumtimin e profesorit Korotkov e ka asistuar dhe fizikanti bërthamor Oleg Smirnov, zëvendës drejtor i Departamentit të Zhvillimit në Institutin e Fizikës Bërthamore "SHA Atomstroj" nga Moska.
Korotkov ka  eksploruar vendet e tunelet të nëndheshme tek piramidat barabarta e Diellit dhe Hënës, dhe timulusot tek Vratnica.

"Nuk ka dyshim se piramidat e Bosnjes dhe tunelet demonstrojnë mbetjet e një qytetërimi të panjohur shumë të zhvilluar, duke qëndruar në tunelet e shkaktuar, efekte shumë të forta pozitive të matshme në gjendjen emocionale dhe fiziologjike e popullit. Niveli i aktivitetit të energjisë në zonën ku matjet janë kryer tregojnë se ajo është një energji shumë e dobishme.

Unë besoj se përpjekjet e Fondacionit duhet të mbështetet në të gjitha nivelet ", Korotkov.

Ai tha se ishte i impresionuar nga kjo vizitë, "nuk ka dyshim se ky është një zbulim i madh që mund të matet me zbulimin e varreve në Egjipt apo zbulimet e piramidave Mayan dhe Aztec."

Profesori Korotkov është një fizikan dhe inxhinier i shkencave kompjuterike. Profesor në Departamentin e Shkencave Kompjuterike dhe biofizikës në Universitetin Shtetëror të Teknologjive të Informacionit, Mekanikë dhe Optikë në Shën Petersburg.
 
Data e shpalljes 06.04.2017 në kategorinë Shkenca
Përgatiti: Sermijeta / Teksti nuk është i lektoruar:
Tags:
 
 

Lajme të rekomanduara nga Facebook